Bevallom volt egy ici-pici lelkiismeret furdalásom a tegnapi bejegyzésem miatt, ám nem fogom törölni.
Elértem azt a kort, amikor már ilyet is leírhatok.....
Szóval ma sokkal enyhébben fogadtam a kívánságokat, mint tegnap.
Megértőbb voltam, mi több, nem kevés empátiával fordultam a férjem felé.
És miután 130-ig elszámoltam, mosolyogva teljesítettem minden kérését.
Igen, lehet lassabban reagáltam, mert a fejben számolás nem az erősségem, de azért mégis csak sikerült, és így mind a ketten nagyon-nagyon elégedettek voltunk...azt hiszem.
Ma a szokásos vasárnapi ebédből, csak a csontleves marad meg, a rántott húst száműztem, beláthatatlan ideig, párolt-főtt hús, sós krumpli és meggyszósz lesz - tej,tejföl nélkül - .
Keresem a neten a recepteket, van is szép számmal, mert most nagyon divatos a tej érzékenység, szóval ezzel nem lesz gond.
A baj ott kezdődik, hogy a nem megszokott ízeket nem szereti(k), így nem jósolok hosszú időt ennek a receptnek.
De ezen nem fog múlni.
Nálunk nincs helye az újítgatásoknak, más, különleges ízek, ételek kipróbálásának.
Nálunk a reform konyha száműzve van....
Nagyon remélem hamar belátja, hogy eljárt felettünk az idő...mindenféle értelemben.
Muszáj haladni a korral, mert aki kimarad, lemarad.................
.És nincs újra játszási lehetőség.
nálunk játszik a laktózmentes tej, tejföl, tejszín, túró, minden. A Lidl-ben és a Tecsóban veszem, és nem életveszélyes az áruk.
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
TörlésCsi ki fogom próbálni, mert nagyon úgy néz ki, hogy érzékenyek lettünk a tejre...nagy bánatomra, mett nagyon szerettem.....
Törlésés valamiért névtelennek tett be ez az izé..................ehh
Én viszont szeretek újítani, de előtte mindenképp fejben megpróbálom összeállítani hozzá a cuccost, mi illik bele, mi nem és persze milyen lesz ha... :)))
VálaszTörlésA meggyszósz nálunk is kedvenc, vanília pudinggal sűrítem és egy kicsi tejszínnel lágyítom. :P
Barbi igen, szeretem olvasni és nézni is a képeket a sokféle ételedről...:-)
TörlésSajnos nálunk a családom nemigen vevő az újdonságokra, szerencsére a meggyszósz tarolt:-)