2018. február 13., kedd

Mégis csak lehet....



Még karácsonyra kaptam egy gofri sütőt.
Azonnal felötlött bennem, hogy ebben nem-e lehetne-e sajtos tallért sütni.

A gondolatot tett követte, és mivel én anno is nagyon szerettem, így mindjárt 1 kg liszttel  próbálkoztam.


Hát nem kellett volna.
A kezeim amúgy sem a legjobbak, mostanában, így jól kitoltam velük.
Ráadásul mivel a méret sokkal kisebb lett mint amire én emlékeztem, ezért úgy gondoltam, ebben a sütőben ezt a mennyiséget biztosan nem fogom megcsinálni.
Így lett belőle sós stangli.

Aztán kaptam egy receptet, picit más összetevővel, és jóval kisebb mennyiséggel.
Megpróbáltam.

És lám mégiscsak lehet benne sütni ,csak a szemléleten kell  változtatni.
Ha elfogadom,hogy kisebb a mérete, kicsit macerásabb a sütése, máris lesz ehető,finom sajtos tallérod a gofrisütőből.

A fotózással sietnem kellett, mert abban a pillanatban,ahogy picit meghűlt, máris eltűnt a tányérról.

a tanulság ebből csak annyi, hogy nem adok fel soha semmit, és elég ha máshogy nézek a problémára, ami aztán már nem is lesz az.......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése