2018. február 13., kedd
Mégis csak lehet....
Még karácsonyra kaptam egy gofri sütőt.
Azonnal felötlött bennem, hogy ebben nem-e lehetne-e sajtos tallért sütni.
A gondolatot tett követte, és mivel én anno is nagyon szerettem, így mindjárt 1 kg liszttel próbálkoztam.
Hát nem kellett volna.
A kezeim amúgy sem a legjobbak, mostanában, így jól kitoltam velük.
Ráadásul mivel a méret sokkal kisebb lett mint amire én emlékeztem, ezért úgy gondoltam, ebben a sütőben ezt a mennyiséget biztosan nem fogom megcsinálni.
Így lett belőle sós stangli.
Aztán kaptam egy receptet, picit más összetevővel, és jóval kisebb mennyiséggel.
Megpróbáltam.
És lám mégiscsak lehet benne sütni ,csak a szemléleten kell változtatni.
Ha elfogadom,hogy kisebb a mérete, kicsit macerásabb a sütése, máris lesz ehető,finom sajtos tallérod a gofrisütőből.
A fotózással sietnem kellett, mert abban a pillanatban,ahogy picit meghűlt, máris eltűnt a tányérról.
a tanulság ebből csak annyi, hogy nem adok fel soha semmit, és elég ha máshogy nézek a problémára, ami aztán már nem is lesz az.......
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése